ZOU Iris Šoštarić & Velimir Šoštarić

Zajednički odvjetnički ured

ZOU Iris Šoštarić & Velimir Šoštarić

Augusta Ferrija 35a, 52210 Rovinj Telefon. +385 52 830 080 Fax. +385 52 841-541 Mail. Web. odvjetnici-sostaric.hr

Tko smo?


Sjedište zajedničkog odvjetničkog ureda odvjetnika Iris Šoštarić i Velimira Šoštarića je u Rovinju u ulici Augusta Ferrija br. 35 a. Ured se nalazi u neposrednoj blizini velikog parkirališta na obali Valdibora, blizu zgrade „stare hladnjače“, te u neposrednoj blizini ulice Carera.

Zajednički odvjetnički ured Šoštarić specijaliziran je za zastupanje domaćih i stranih pravnih i fizičkih osoba iz područja ugovornog, ovršnog, radnog, trgovačkog ,zemljišno-knjižnog, stvarnog prava na nekretninama, te upravnih i ostalih postupaka. Ured zapošljava poslovnu tajnicu i dva odvjetnika, te jednog diplomiranog pravnika sa položenim pravosudnim ispitom.

Ured je povezan s odvjetnicima iz Austrije, Italije, Njemačke, Slovenije, Srbije s kojima surađuje u obavljanju poslova pravnog zastupanja stranaka na području cijele Hrvatske i ostvarivanja prava stranaka iz Hrvatske u navedenim zemljama.

(Izvor: www.odvjetnici-sostaric.hr)
 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija