Bilten

Nastavljaju s radom radne skupine BDM Cluba

20 tra Bilten
U četvrtak 06. i petak 14. travnja 2017. godine sa svojim su redovnim aktivnostima nastavile 1. i 2. radna skupina BDM Cluba, ona računovodstvenih i poreznih stručnjaka i ona mladih poduzetnika i menadžera.


 
Dok su se mladi poduzetnici bavili izradom SWOT analize svoje skupine i krenula sa savladavanjem osnovnih menadžerskih znanja iz marketinga, temom Koliko je važan izgled našeg ureda (i/ili prostora u kojemu primamo svoje stranke)?, porezni i računovodstveni stručnjaci i konzultanti, predvođeni našim Kristianom Korunićem iz Moneo savjetovanja, usvajali su znanja te potom raspravljali o poslovnim projektima i njihovom financiranju iz sredstava EU fondova.Slijedeći radni sastanak, predviđen za četvrtak 27. travnja 2017. godine,  bit će onaj iskusnih poduzetnika i menadžera, odnosno članova 3. radne skupine BDM Cluba.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija