Bilten

Radne skupine BDM Cluba nastavile s radom

28 ožu Bilten
17. i 24. ožujka 2017. godine nastavile su s radom novooformljene radne skupine našeg poslovnog kluba.

U petak 17. ožujka sastali su se članovi radne skupine poreznih, računovodstvenih, financijskih, pravnih i revizijskih stručnjaka koji su, nakon zajedničke analize rezultata provedene ankete, na temu percepcija prednosti networkinga i međusobne kooperacije, odradili svoju prvi zajednički zadatak, izradivši SWOT analizu radne skupine.Idućeg petka, 24. ožujka, održan je inicijativni sastanak 3. radne skupine BDM Cluba, one iskusnih menadžera i poduzetnika.

Svi su se prisutni članovi složili u jednome, a to je da, unatoč činjenici da svoja trgovačka društva uspješno vodimo već godinama, svi mi osjećamo potrebu za dodatnim menadžerskim znanjima, pogotovo onima vezanim za upravljanje vremenom, kao i organizaciju i vođenje tekućeg poslovanja. Složivši se da je rad u manjim skupinama idealna prilika za sustavnu nadogradnju postojećih menadžerskih znanja, vještina i kompetencija.Idući sastanci radnih skupina zakazani su u travnju.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija