Bilten

Promotivna kampanja na Regional Expressu samo za članove BDM Cluba!

18 lip Bilten
Naš član Express agencija d.o.o. [link] pripremio je promotivnu kampanju samo za članove BDM Cluba – oglašavanje na jednom od najčitanijih istarskih web portala, Regional Express (s oko 110.000 jedinstvenih korisnika), po promotivnoj cijeni uz popust od -30%!

Promocijom na portalu Regional Express dobivate širok doseg i dopirete do svojih potencijalnih korisnika i partnera.
 
Express agencija d.o.o. članovima BDM Cluba nudi oglašavanje putem bannera veličine 300x160px u periodu od 10 dana mjesečno. U ponudi je uključen i PR tekst kojim možete predstaviti vlastito poslovanje i ponudu. Link s PR tekstom biti će također objavljen na Facebook stranici Regional Expressa [link] sa 41.000+ lajkova!
 
Redovna cijena promotivnog paketa iznosi 1.200,00 kn + PDV, a kao članovi BDM Cluba ostvarujete popust od -30%, što u konačnici iznosi 840,00 kn + PDV.
 
Uspješnost promotivnih kampanja na web portalu Regional Express potvrđuje suradnja s medijskim kućama poput Index.hr, 24 sata, Jutarnji list, Moj posao i Poslovni.hr, kao i brojnim poslovnim partnerima kao što su HEP, Rockwool, Arenaturist, Zračna luka Pula, NP Brijuni te veliki broj turističkih zajednica Istarske županije i mnogi drugi.
 
Više o promotivnim kampanjama na portalu Regional Express možete saznati ovdje [link].
 
Promotivna akcija vrijedi do 01.09.2015.!

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija