Bilten

Naš počasni član prof. dr. Velimir Srića postao član Europske akademije znanosti i umjetnosti

10 ožu Bilten
Na Svečanoj plenarnoj sjednici Europske akademije znanosti i umjetnosti, održanoj 7. ožujka 2015. godine u Salzburgu u Austriji, naš je počasni član prof. dr. Velimir Srića postao aktivan član Akademije.

Svečanost primanja novih članova upriličena je prigodom proslave 25. godišnjice osnutka Akademije. Na sjednici je prisustvovao velik broj uglednih javnih osoba iz cijele Europe, a zlatnu značku sa simbolom Akademije i plaketu novim članovima je uručio austrijski predsjednik gospodin Heinz Fischer, koji je protektor Akademije. Ukupno je primljeno 120 novih članova, a sjednici je prisustvovalo oko 520 gostiju.

Europska akademija znanosti i umjetnosti osnovana je 1990. godine, a danas okuplja više od 1200 znanstvenika i istraživača, filozofa i umjetnika iz Europe, Azije i SAD-a, uključujući i 25 nobelovaca. Cilj Akademije je interdisciplinarna rasprava kroz specijalistička područja, ideologije i znanstvene kulture, kao i promicanje međunarodnog dijaloga i razvoja novih znanstvenih spoznaja i akademskih razmišljanja.

Život kluba

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

19. pro

U četvrtak 14.12.2017. godine članovi BDM Cluba na održanoj šestoj...

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra