Bilten

Naš počasni član prof. dr. Velimir Srića postao član Europske akademije znanosti i umjetnosti

10 ožu Bilten
Na Svečanoj plenarnoj sjednici Europske akademije znanosti i umjetnosti, održanoj 7. ožujka 2015. godine u Salzburgu u Austriji, naš je počasni član prof. dr. Velimir Srića postao aktivan član Akademije.

Svečanost primanja novih članova upriličena je prigodom proslave 25. godišnjice osnutka Akademije. Na sjednici je prisustvovao velik broj uglednih javnih osoba iz cijele Europe, a zlatnu značku sa simbolom Akademije i plaketu novim članovima je uručio austrijski predsjednik gospodin Heinz Fischer, koji je protektor Akademije. Ukupno je primljeno 120 novih članova, a sjednici je prisustvovalo oko 520 gostiju.

Europska akademija znanosti i umjetnosti osnovana je 1990. godine, a danas okuplja više od 1200 znanstvenika i istraživača, filozofa i umjetnika iz Europe, Azije i SAD-a, uključujući i 25 nobelovaca. Cilj Akademije je interdisciplinarna rasprava kroz specijalistička područja, ideologije i znanstvene kulture, kao i promicanje međunarodnog dijaloga i razvoja novih znanstvenih spoznaja i akademskih razmišljanja.

Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra