Bilten

NAGRADNA IGRA „DOĐI I TI NA ADRIATIC PREMIERE PARTY!“

04 svi Bilten
BDM Club s velikim ponosom poklanja 2 ulaznice na svečani domjenak „Adriatic Premiere Party“, kojeg u sklopu renomiranog nautičkog sajma „Internautica“ [link] organiziraju naši članovi Adriatic Wave d.o.o. [link] i Yacht-Pool International [link]. Party će se održati u petak, 6. svibnja 2016. godine s početkom u 17 sati.
 
Dobitnici nagrade moći će razgledati i sajam, koji ove godine po 21. put okuplja renomirana imena jadranske, europske i svjetske nautičke industrije. Tom će se prilikom premijerno izložiti jahta Absolute Navetta 52. Uz nju, Adriatic Wave d.o.o. izložiti će još 3 luksuzne Absolute jahte: Navettu 58 te modele 52 Fly i 64 Fly.
 
Kako do ulaznica?
 
Vrlo jednostavno. Dovoljno je da na našu Facebook stranicu [link] objavite fotografiju jahte svojih snova. Rok za postanje je sutra (5. svibnja 2016.) u 15 sati, a objava dobitnika i načina preuzimanja bit će istog dana u 16 sati.
 
Puno sreće svima – a sad brzo u potragu za jahtom vaših snova! :)

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija