Bilten

Članovi BDM Cluba posjetili Freizeitmesse u Klagenfurtu

14 tra Bilten
U subotu, 11. travnja 2015. godine BDM Club je za svoje članove organizirao posjet Sajmu slobodnog vremena (Freizeitmesse), koji se svake godine održava u Klagenfurtu (Austrija). Riječ je o proljetnom sajmu putovanja, sporta, kampiranja, vrtlarstva… uglavnom svega što je potrebno za kvalitetno i sadržajno provođenje slobodnog vremena.

Dodali bismo – vrlo posjećenog, ako je suditi po atmosferi i broju posjetitelja koje smo zatekli na licu mjesta. Razlog za to je više od 500 međunarodnih izlagača (uglavnom iz Austrije, Njemačke, Italije i Slovenije, ali pronašli smo i ponekog hrvatskog izlagača) koji predstavljaju svoje proizvode i usluge, vezane za odmor, putovanja, kampiranje, sport, fitness, roštilj, bazen, vrt, cvijeće i automobile, kojima su posvećena čak dva paviljona na sajmu. Osim samih izlagača, sajam sadrži i opsežan program s modnim revijama i raznovrsnim prezentacijama, a tu je i neizbježni veliki lunapark, na radost velikih, a pogotovo malih posjetitelja.

Poput pravih turista, svoje smo putovanje realizirali kroz četiri zemlje: Hrvatsku, Italiju, Austriju i Sloveniju, obzirom da je u Radovljici organiziran zajednički ručak i dodatno druženje, a nakon aperitiva kojega smo u opuštenoj atmosferi popili u srcu Klagenfurta.

Naravno, koristimo priliku još jednom zahvaliti suorganizatoru (točnije glavnom organizatoru) putovanja, turističkoj agenciji F. A. Tours d.o.o. iz Poreča i našem Denisu Živoliću [link] na odličnoj organizaciji.

Na kraju, rezime putovanja i čitave atmosfere možemo svesti u kratku rečenicu: „Ovo moramo ponoviti!“. U djelić te atmosfere možete se i sami uvjeriti pregledom foto-galerije u nastavku...

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra