Bilten

BDM Club sudjelovao na 30. Promohotelu!

24 ožu Bilten

Od srijede 18. ožujka do subote 21. ožujka, održan je u Poreču, u dvorani Žatika, jubilarni 30. Promohotel, međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam.


BDM Club je po prvi puta organizirao sudjelovanje na ovom sajmu, prezentacijom djelatnosti i proizvoda svojih članova na zajedničkom štandu. Izlagali su: Laserline d.o.o. iz Umaga [link], Penta d.o.o. iz Pule [link] (zajedno sa svojim partnerom UTE d.o.o. iz Pule), Arlen d.o.o. iz Poreča [link] i OPG Eliđo Pilato iz Lašići [link] („Vina Pilato“). Uz navedene članove, posjetiteljima se predstavio i naš poslovni klub, prezentacijom svojih aktivnosti. Tom smo prilikom imali prilike upoznati i dogovoriti suradnju s nekoliko iznimno zanimljivih izlagača iz Italije i Vojvodine, s kojima namjeravamo uspostaviti trajniju međunarodnu suradnju.


Naravno, tek smo se „uživo“ i na terenu mogli uvjeriti kolika je jačina sinergije zajedničkog izlaganja, kojom smo prilikom definitivno zaključili koliko su produktivniji (i isplativiji) zajednički nastupi na tržištu. Fenomenalna atmosfera na štandu tijekom sva četiri dana izlaganja bila je jasna potvrda prethodnog, a o čemu svjedoči i galerija fotografija u prilogu.


Naš idući korak je zajedničko jednodnevno edukativno putovanje u Klagenfurt, na „Freizeitmesse“ (Sajam slobodnog vremena), u subotu 11. travnja 2015. godine.
Molimo ovim putem sve zainteresirane za posjet "Freizeitmesse-u" da nam se slobodno jave na (052) 619 940 ili mailom na bdmclub@bdm.hr!
Ove ćemo godine sajmu prisustvovati kao posjetitelji, no već iduće godine namjeravamo zajednički izlagati, kako bismo austrijskim posjetiteljima sajma na najbolji mogući način sugerirali kako da svoje slobodno vrijeme učinkovito provedu u našoj prelijepoj Istri.
 


Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija