Bilten

BDM Club sudjelovao kao panelist na konferenciji BEST STAY U Opatiji

20 stu Bilten
Druga po redu međunarodna Best Stay konferencija održala se 17. i 18.2016. u Opatiji. Tom prigodom okupilo se više od 250 sudionika, sudjelovalo je više od 50 govornika te je održano više od 10 panela o najnovijim trendovima u turizmu. 

Svoja iskustva i savjete podijelili su stručnjaci iz industrije, predstavnici vodećih kompanija u Hrvatskoj, regiji i dalje, poput Valamar Riviere d.d.Maistre d.d., AccorHotels-aUnion Hotela, ZigZag integralnih hotela, hotela Park Plaza Belvedere, kao i vlasnici kuća i vila za odmor, kampova i hostela te mnogi drugi. Kroz dva izuzetno zanimljiva dana, zajedno s hotelijerima, iznajmljivačima, arhitektima, ICTi marketing stručnjacima, BDM Club raspravljao je o najaktualnijim temama iz područja turizma. Osim na raznolikost programa tijekom dvodnevne konferencije, naglasak je bio stavljen i na umrežavanje - speed networking. S obzirom na to da je BDM Club prvi poslovni klub u Hrvatskoj koji je ukazivao na važnost umrežavanja, naravno da smo bili počašćeni sudjelovanjem na ovako perspektivnoj konferenciji.

BDM Club sudjelovao je na čak dva panela: 

Kako stvoriti sinergiju između svih sudionika u turizmu za sezonu od 365 dana, u kojemu su sudjelovali i: dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu - prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana i g. Richard Windischbacher - voditelj turističkog informativnog centra u Grazu. Tom prilikom BDM Club je ukazao na problem povezanosti Istre i Kvarnera, ali i na problem u Istri s međusobnom (ne)promocijom gradova i turističke ponude. Sudionicima panela poklonili smo Istarski poklon paket s lavandom i različitim brošurama o Istri te pozvali Kvarner na suradnju. Cijeli panel možete pogledati ovdje [link]

&

Stvaranje wow efekta za svoje goste, u kojemu su, osim predstavnice BDM Cluba, Anemary Džidare, sudjelovali i gđa Dubravka Bosanac, vlasnica apartmana City Classic iz Zagreba i gđa Andrea Grisdale, vlasnica i izvršna direktorica tvrtke IC Bellagio iz Italije. Uz mnoge nove trendove koji se iz godine u godinu javljaju u turizmu, na Best Stay-u čuli smo i vidjeli uspješne primjere produljenja sezone, saznali koji su trendovi u sektoru hrane i pića, koji su novi načini promocije i brendiranja destinacije te osoblja hotela, itd. Cijeli panel možete pogledati ovdje [link]

Sve što smo saznali drage volje ćemo podijeliti sa svima vama! Kada i gdje, bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Best Stay je događaj za najbolje u turizmu! 

Vrlo smo sretni što je BDM Club bio dio ove hvalevrijedne konferencije koju su organizirale mlade ženske snage iz agencije Proper Events & Research!

Veselimo se 3. po redu konferenciji BEST STAY u proljeće 2017!
 
 
 

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra