Bilten

Afterwork sa Srićom - Uspješna menadžerska kontrola

25 lis Bilten

BDM Club organizira zajednički odlazak na pretposljednji ovogodišnji „Afterwork sa Srićom“, koji će se održati u četvrtak 03. studenog 2016. godine u Zagrebu, s početkom u 18,00 sati.

Ovomjesečno izuzetno zanimljivo predavanje nosi naslov
 

USPJEŠNA MENADŽERSKA KONTROLA

Kako pretvoriti kontrolu iz mrske u poželjnu metodu upravljanja


a o kojoj sam predavač, prof. dr. Velimir Srića kaže:

„Menadžerska kontrola, temeljena na usporedbi cilja i ostvarenja, sastavni je dio svih prirodnih i društvenih sustava. To je pozitivna i prirodna sila bez koje upravljanje nije moguće. Učinkovita je onoliko koliko utječe na promjenu ponašanja ljudi. Istraživanja prakse pokazuju da je najbolja kontrola ona koja nas hvata u onome što radimo dobro, koja nas stimulira, a ne koja nas kažnjava. Također, uspješni menadžeri znaju da je kontrola je poput otrova, u malim količinama liječi, a u velikim ubija!“
 

Ako Vas zanima ova tema i želite saznati više o menadžerskoj kontroli, pridružite nam se na motivacijskom predavanju 3. studenog 2016. Predavanje traje 2 sata, a namijenjeno je svima koji žele biti bolji i uspješniji u onome što rade, od menadžera na najvišim izvršnim pozicijama do poduzetnika koji tek pokreću posao.
 

Redovna cijena ulaznice je 250 kn. Cijena ulaznice za članove BDM Cluba je 200 kn (uključuje PDV), a troškove prijevoza dogovorit ćemo sukladno odazivu polaznika.

Molimo sve zainteresirane za predavanje da se jave na konatke BDM Cluba:

t.   +385 (0)52 619 940

m. bdmclub@bdm.hr

f.   facebook.com/bdmclub
 

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija