Bilten

12. Pametna špica - Izvještaj

03 lip Bilten
31. svibnja održana je 12. Pametna špica na temu "Žene u poduzetništvu i menadžmentu".

U subotu su na Vernu svi prisutni imali priliku porazgovarati sa Višnjom Ljubičić, pravobraniteljicom za ravnopravnost spolova, Elenom Cvjetković, Business&Carieer coachom, te Vlastom Carević, HR Manager&Consultantom iz tvrtke RECROnet.

Špica je započela, kao i svaki put do sada, uvodnim predavanjem voditelja panela, profesora Saše Petra, koji je na samom početku zanimljivo ustvrdio kako će se razlike između muškaraca i žena na ovom panelu usmjeriti na ekonomiju i na tržište rada, a ne na sociološka pitanja za koja dosada nitko nije pronašao rješenje. U tom je tonu istaknuo i zanimljivost kako je 67 posto žena za svoje nadređene ipak spremnije prihvatiti muške rukovoditelje, a ne ženske te je objasnio veliku razliku u liderstvu koje kod muškaraca karakterizira odlučnost, a kod žena služenje, odnosno  princip „što vam treba da napravite dobar posao, to ćete i dobiti“.

Nastavak pročitajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija