Venezia lines d.o.o.

Pomorski prijevoz putnika

Venezia lines d.o.o.

Trg Matije Gupca 11, 52440 Poreč Telefon. +385 52 422 896 Fax. +385 52 422 894 Mail. Web. venezialines.com

Tko smo?


Venezia Lines poduzeće je koje se bavi pomorskim prijevozom putnika brzim katamaranima, a svoju prvu plovidbu imala je u svibnju 2003. godine. Venezia Lines prometuje na području Sjevernog Jadrana, povezujući talijansku i hrvatsku obalu. Na liniji između Venecije i sjeverne obale Hrvatske, u razdoblju od svibnja 2003 do listopada 2011, prevezla je više od 500.000 putnika.

Venezia Lines je vodeći prijevoznik katamaranima na Sjevernom Jadranu koji je, prateći trendove u putničkoj industriji , tržištu pridonio pouzdanošću i iskustvom. Tehničku podršku kompaniji pruža iskustvo firme Virtu Ferries Ltd koja se već 20 godina bavi prijevozom putnika brzim katamaranima.

Venezia Lines na Sjevernom Jadranu trenutno prometuje sa dva broda, San Frangisk i njegovim sestrinskim brodom San Pawl, koji oboje mogu primiti 310 putnika. Brodovi trenutno plove na ruti između Venecije (Italija) i hrvatskih luka Mali Lošinj, Poreč, Pula, Rabac i Rovinj. Sa putovanjem u trajanju od između 2 sata i 30 minuta do 4 sata, ovisno o odredištu. Venezia Lines je daleko najbrži prijevoznik između ovih luka, sa prosječnom brzinom od 35 čvorova.
Plovidba se odvija u periodu između travnja i listopada, omogućujući posjetiteljima Istarskog poluotoka priliku posjetiti Veneciju na sve popularnijem dnevnom putovanju.

Osim ovog popularnog dnevnog putovanja, Venezia Lines je pružila alternativno sredstvo prijevoza putnicima iz Europe, kao prvo poduzeće za brodski prijevoz putnika koje nudi svoje usluge na internetu. Od početka poslovanja prevozi prosječno 20.000 jednosmjernih putnika godišnje između hrvatskih i slovenskih luka prema Veneciji i obratno. Može se smatrati vodećim prijevoznik u ovom području poslovanju, pružajući prijevoz za 97% putnika jednosmjernog tržišta.

 U 2006. godini Venezia Lines je započela sa plovidbom na novoj liniji u Južnom Jadranu. San Gwann, koji može primiti 427 putnika i 20 automobila, plovi na liniji Bari (Italija) - Drač (Albanija) u periodu od travnja do rujna te tokom praznične sezone u prosincu i siječnju. Ova linija, sa trajanjem plovidbe od 4 sata usporedno sa ostalim trajektima čije putovanje traje 10 sati, pruža prikladnu alternativu posjetiocima Albanije i izričito je popularna među poslovnim putnicima i Albancima koji se vraćaju obiteljima u posjet.

Sigurnost i zaštita su glavni prioritet u firmi Venezia Lines. Kako bi vam osigurali ugodnu i udobnu vožnju koncept sigurnosti i zaštite utemeljen je na 2 glavna stupa:

  • Svakodnevni temeljiti tehnički nadzor plovila
  • Tim izvrsno obučenih zaposlenika

Naši kapetani i posada broda imaju višegodišnje iskustvo u plovidbi na različitim brodovima i njihovo višegodišnje iskustvo u plovidbi Jadranskim morem čini ih  stručnjacima za ovo područje.
 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija