Stan d.o.o.

Upravljanje nekretninama

Stan d.o.o.

Pionirska 1, 52440 Poreč Telefon. +385 52 453 530 Mail. Web. stan-porec.hr

Tko smo?


Stan d.o.o. osnovan je 1998. godine kao tvrtka koja će se baviti upravljanjem zgradama na području Grada Poreča i okolnih općina.100 % vlasnik tvrtke je Grad Poreč. Po broju objekata koje imamo na upravljanju, najveći smo upravitelj na području bivše Općine Poreč. Trenutno upravljamo sa više od 460 zgrada na području Grada Poreča, općine Tar-Vabriga, Vrsar, Višnjan, Funtana i Kaštelir sa tendencijom svakodnevnog rasta.

U okviru osnovne djelatnosti kao upravitelj u ime vlasnika organiziramo redovno održavanje zajedničkih dijelova i uređaja, povremene i godišnje preglede nekretnina, osiguranje zajedničkih dijelova i uređaja od rizika, zastupamo suvlasnike pred sudom i drugim tijelima državne vlasti te obavljamo ostale poslove temeljem odluka vlasnika čiji vlasnički dijelovi prelaze 50% ukupne vrijednosti vlasničkih dijelova.

Osim redovnog održavanja, na zahtjev i uz pristanak većine suvlasnika obavljamo sve ostale radove na zajedničkim dijelovima zgrade. U tu svrhu izrađujemo troškovnike, prikupljamo ponude, osiguravamo kreditna sredstva, pripremamo ugovore i vršimo nadzor nad radovima.

 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija