Somnus d.o.o.

Iznajmljivanje apartmana u turističke svrhe

Somnus d.o.o.

Velog Jože 67/a, 52440 Poreč Telefon. +385 91 797 5560 Mail. Web. adria-istrien.de

Tko smo?


Naše apartmane i kuće za odmor u Hrvatskoj podijelili smo u 3 različita područja: Istra, kopno i otoci. Tako možete npr. na našoj glavnoj lokaciji – gradu Poreču pogledati koje sve apartmane i kuće za odmor nudimo. Potrebno je samo da kliknete na ime apartmana, tj. kuće za odmor i vidjet ćete cijelu unutrašnjost.

Pored imena svakog apartmana u Hrvatskoj (u Istri te na otocima Krku, Rabu, Pagu, Braču i Korčuli) vidjet ćete i grafikon s podatkom o popunjenosti određenog apartmana. Ti se grafikoni ažuriraju na dnevnoj bazi. Tu metodu koristimo i za područje Poreča, Vrsara, Rovinja, Puntižele, Peroja, Pule, Vinkurana i Premanture.

Planirajte svoj odmor za ˝najljepše tjedne u godini˝ u miru. Ukoliko imate pitanja vezano za bilo koje područje, tj. apartman, slobodno nam pošaljite e-mail.

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija