Stručna putovanja

Članovi BDM Cluba posjetili Freizeitmesse u Klagenfurtu

14 tra Stručna putovanja
U subotu, 11. travnja 2015. godine BDM Club je za svoje članove organizirao posjet Sajmu slobodnog vremena (Freizeitmesse), koji se svake godine održava u Klagenfurtu (Austrija). Riječ je o proljetnom sajmu putovanja, sporta, kampiranja, vrtlarstva… uglavnom svega što je potrebno za kvalitetno i sadržajno provođenje slobodnog vremena.

Dodali bismo – vrlo posjećenog, ako je suditi po atmosferi i broju posjetitelja koje smo zatekli na licu mjesta. Razlog za to je više od 500 međunarodnih izlagača (uglavnom iz Austrije, Njemačke, Italije i Slovenije, ali pronašli smo i ponekog hrvatskog izlagača) koji predstavljaju svoje proizvode i usluge, vezane za odmor, putovanja, kampiranje, sport, fitness, roštilj, bazen, vrt, cvijeće i automobile, kojima su posvećena čak dva paviljona na sajmu. Osim samih izlagača, sajam sadrži i opsežan program s modnim revijama i raznovrsnim prezentacijama, a tu je i neizbježni veliki lunapark, na radost velikih, a pogotovo malih posjetitelja.

Poput pravih turista, svoje smo putovanje realizirali kroz četiri zemlje: Hrvatsku, Italiju, Austriju i Sloveniju, obzirom da je u Radovljici organiziran zajednički ručak i dodatno druženje, a nakon aperitiva kojega smo u opuštenoj atmosferi popili u srcu Klagenfurta.

Naravno, koristimo priliku još jednom zahvaliti suorganizatoru (točnije glavnom organizatoru) putovanja, turističkoj agenciji F. A. Tours d.o.o. iz Poreča i našem Denisu Živoliću [link] na odličnoj organizaciji.

Na kraju, rezime putovanja i čitave atmosfere možemo svesti u kratku rečenicu: „Ovo moramo ponoviti!“. U djelić te atmosfere možete se i sami uvjeriti pregledom foto-galerije u nastavku...

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija