Zajedničko učenje

Velimir Srića: Od ideje do uspjeha

21 ožu Zajedničko učenje
Dugo iščekivana radionica prof. dr. Velimira Sriće iz Zagreba, inače prvog počasnog člana BDM Cluba, napokon se dogodila, na zadovoljstvo svih njezinih sudionika.

U subotu, 16. ožujka 2013. godine, u Grand Hotelu Palazzo u Poreču imali smo se prilike cijeli dan družiti sa dr. Srićom i istinski uživati u njegovom zaista inspirativnom i neiscrpnom izlaganju te sudjelovati u kreativnim radionicama na temu inventivnog menadžmenta.

Te smo tako, u sklopu stručne radionice nazvane „Od ideje do uspjeha“, nakon uvoda u pojam inventivnog menadžmenta, saznali brojne činjenice, tehnike i primjere iz prakse, iz područja: inventivnog  vođenja poslovnih sustava, stvaranja i razvoja pobjedničkih timova, upravljanja vremenom, prioritetima, konfliktima i kvalitetom, upravljanja promjenama i inovacijama te analizama konkretnih slučajeva iz poslovne prakse.

Ono što je cjelokupnom druženju  dalo „dodanu vrijednost“, sastav je sudionika radionice: pola, od ukupnog broja polaznika radionice, bili su menadžeri iz „velikog sustava“, odnosno dioničkog društva „Riviera Adria“ iz Poreča, dok su drugu polovicu činili predstavnici „mikropoduzetnika“ (TV Istra d.o.o. Pazin, Špina d.o.o. Poreč, Yacht – pool d.o.o. Poreč, Materada centar – Poreč, UO Dekop Kaštelir, Istrakarting d.o.o. Poreč, S.I.C. d.o.o. Vabriga, Musica Iuvenis d.o.o. Poreč , B.D.M. d.o.o. Poreč  te budući poduzetnik iz Rovinja, gospodin Denis Čekić).

Prema riječima dr. Sriće, upravo su tako podijeljeni sudionici radionice za njega predstavljali pravi izazov, a za BDM Club, organizatora ove radionice – iznimno zadovoljstvo. I to upravo zbog stvorenog mosta između nas, malih poduzetnika i onih iz velikog sustava, od kojeg  mnogi od nas – jednostavno zaziru.

A koliko je novonastala sprega u stvari  pobjednička kombinacija – najbolje pokazuju zadovoljna lica po završetku radionice - ona svih sudionika, našeg predavača i naravno,  naša! A kako i ne bi, nakon ovakve, zaista jedinstvene radionice!


Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra