Zajedničko učenje

Održana 7. radionica ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju"

28 pro Zajedničko učenje
Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“ članovi BDM Cluba održali su u četvrtak, 21.12.2017. godine na temu „Upravljanja vremenom“.

Započevši poznatim aforizmom rimskog filozofa i pisca Senece, koji kaže da „ne odgovara istini da imamo malo vremena, nego je istina da imamo previše vremena koje ne uspijevamo dobro iskoristiti“, članovi su u zajedničkoj diskusiji tražili rješenje na koji način bolje upravljati, odnosno svrsishodnije koristiti raspoloživo vrijeme.


Nakon toga, prodiskutirane su samo neke od mogućih korisnih alata za bolje upravljanje vremenom: kvadranti „hitno-bitno“, „to-do“ lista s pet zadataka, metoda „pojedi tu žabu“ ili ona „tajne prvog sata“, koje su prisutni članovi usvojili i odlučili primjenjivati u svom budućem planiranju dnevnih obaveza i zadataka.

Iduća radionica na rasporedu je u četvrtak, 11.siječnja 2018. godine.Sve informacije o ciklusu radionica „Vođenje businessa u III mileniju" pogledajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija