Zajedničko učenje

Održana 3. radionica ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju"

29 stu Zajedničko učenje
„Utjecaj unutarnjih i vanjskih faktora na poslovanje tvrtke“ bila je tema 3. radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, koju su članovi BDM Cluba održali u četvrtak, 23.11.2017. godine i na kojoj su se, kroz zajedničku diskusiju, osvrnuli na brojne unutarnje i vanjske varijable koje svakodnevno „vrebaju“ i utječu na poslovne odluke menadžera i poslovanje njihovih tvrtki.


 
Na idućoj radionici, u programu 30.11.2017. godine, obradit ćemo i analizirati pojam tržišta, odlučujućeg faktora svakog poslovanja, kao i njegovo segmentiranje i posljedično tome i – pozicioniranje tvrtke.
 
Također, bit će govora i o razlozima zbog kojih se mora pratiti djelovanje konkurencije, a dotaknut ćemo se i „marketing mixa“. Kao „primjere dobre prakse“ ilustrirat ćemo poslovne strategije španjolske Zare i svima nam dobro poznatog i sveprisutnog Facebook-a.Sve informacije o ciklusu radionica „Vođenje businessa u III mileniju" pogledajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija