Zajedničko učenje

Održana 2. radionica ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju"

21 stu Zajedničko učenje
U četvrtak 16.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su svoju drugu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“ na temu planiranja kvalitetne organizacije poslovanja, kao i onu zadovoljavanja tuđih potreba kao osnove svakog businessa.

Osim toga, savladali su i osnovne pokazatelje praćenja uspješnosti poslovanja svoje tvrtke te naučili računati točku pokrića troškova (break even point), odnosno količinu koju je potrebno prodati da bi rezultat poslovanja bio nula ili željena planirana dobit.Na idućoj radionici, u programu 23.11.2017. godine, obradit ćemo i analizirati strateške unutrašnje i vanjske čimbenike o kojima ovisi naše poslovanje, a osvrnut ćemo se i na odlučujuće razloge zbog kojih tvrtke najčešće propadaju.Sve informacije o ciklusu radionica „Vođenje businessa u III mileniju" pogledajte ovdje [link].

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija