Zajedničko učenje

Kamilo Antolović: Osobna prodaja i malo poduzetništvo

05 stu Zajedničko učenje
Što je uopće prodaja? Koji se motivi pojavljuju u procesu prodaje? Kako teku pojedine faze prodajnog procesa? Koje su prodajne konstante? Što je zaista važno za ostvarivanje dobre prodaje? Postoje li i koja su pravila prodaje?

Sve su to pitanja na koja je odgovore tražio i dobio 21 polaznik radionice BDM Cluba, nazvane „Osobna prodaja i malo poduzetništvo", koja je 27. listopada 2012. godine održana u Poreču.

Voditelj radionice, gospodin Kamilo Antolović iz Zagreba polaznicima je radionice, na sebi svojstven, osebujan i zabavan način,  iznimno slikovito prenio osnovna znanja iz jednog od najsloženijih poslovnih procesa - procesa  prodaje.

Osim gore navedenog, veliki dio radionice posvećen je analizama neverbalne komunikacije, odnosno - govora tijela. Odnosno, savladane su osnovne tehnike pomoću kojih, po stavu našeg sugovornika, prepoznati i pravilno „očitati" njegov realan odnos i stav prema onome što je predmet našeg razgovora, rasprave ili jednostavno - kupoprodaje. I kako na njih najpravilnije odgovoriti.

Održana radionica druga je od deset planiranih, a u sklopu redovne aktivnosti BDM Cluba, nazvane „Temelji poslovnog uspjeha". Iduća edukativna radionica predviđena je za kraj studenog.

Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra