Zajedničko učenje

Kamilo Antolović: Osobna prodaja i malo poduzetništvo

05 stu Zajedničko učenje
Što je uopće prodaja? Koji se motivi pojavljuju u procesu prodaje? Kako teku pojedine faze prodajnog procesa? Koje su prodajne konstante? Što je zaista važno za ostvarivanje dobre prodaje? Postoje li i koja su pravila prodaje?

Sve su to pitanja na koja je odgovore tražio i dobio 21 polaznik radionice BDM Cluba, nazvane „Osobna prodaja i malo poduzetništvo", koja je 27. listopada 2012. godine održana u Poreču.

Voditelj radionice, gospodin Kamilo Antolović iz Zagreba polaznicima je radionice, na sebi svojstven, osebujan i zabavan način,  iznimno slikovito prenio osnovna znanja iz jednog od najsloženijih poslovnih procesa - procesa  prodaje.

Osim gore navedenog, veliki dio radionice posvećen je analizama neverbalne komunikacije, odnosno - govora tijela. Odnosno, savladane su osnovne tehnike pomoću kojih, po stavu našeg sugovornika, prepoznati i pravilno „očitati" njegov realan odnos i stav prema onome što je predmet našeg razgovora, rasprave ili jednostavno - kupoprodaje. I kako na njih najpravilnije odgovoriti.

Održana radionica druga je od deset planiranih, a u sklopu redovne aktivnosti BDM Cluba, nazvane „Temelji poslovnog uspjeha". Iduća edukativna radionica predviđena je za kraj studenog.

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra