Umrežavanje

Koja je vaša priča?

05 ožu Umrežavanje
27. veljače 2014. godine održano je u Restoranu „Arlen“ Poreč (hvala našem Denisu Živoliću na gostoprimstvu) drugo ovogodišnje redovno mjesečno druženje članova BDM Cluba, na kojem smo započeli s obradom i raspravom na temu važnosti marketinga i odnosa s javnošću u našem svakodnevnom poslovanju.
Naše Maja Jovičić i Branka M. tom su prilikom održale predavanje naslovljeno „Koja je vaša priča?“ na temu uloge koju „vaša (ili naša) priča“ ima u prezentaciji i promociji vašeg (ili našeg) našeg proizvoda i usluge.
 
Hvala Maji i Branki na lijepom uvodu u ono što je uslijedilo, a to je – doista konstruktivna rasprava na temu „Što je sve potrebno da bismo od svoje tvrtke stvorili brand? Koliko u tome utječe naš izgled, izgled naših zaposlenika ili onaj našeg ureda i ostalih poslovnih prostora? A što je sa svakodnevnom komunikacijom s našim poslovnim partnerima, s posebnim osvrtom na korespondenciju putem e-maila? Koja je uloga medija i svemu tome?“  … i tome slično, da dalje ne nabrajamo.
U kojoj su raspravi sudjelovali svi prisutni, njih skoro trideset. Na velika vrata ušli smo u cilj i samu bit postojanja našeg poslovnog kluba: kroz međusobna druženja i rasprave, zajedno učiti i usavršavati vlastito djelovanje i poslovanje, međusobno se upoznavati i lakše poslovno surađivati!
 
A što se teme druženja - „Koja je vaša priča?“ tiče, najavljujemo vam da priča vezano za to još nije gotova i svoj će nastavak imati vrlo, vrlo uskoro!
 

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija