Umrežavanje

23 milijuna, ima li tu mjesta za mene? // Izgled našeg ureda – slika koju o sebi odašiljemo drugima // EU i prava građana // Konkurentnost i jedinstveno tržište EU

13 ožu Umrežavanje
41 se član odazvao pozivu na redovno mjesečno druženje članova BDM Cluba, održano u četvrtak, 28. veljače 2013. godine u Valamar Diamant Hotelu u Poreču.

Razlog tako dobrom odazivu bilo je sve veće zanimanje poduzetnika za iznimno aktualnu temu druženja, odnosno ciklus predavanja pod nazivom „Učimo Europu“.

Kako smo navedenu temu u siječnju već „načeli“ „Uvodom u ideju ujedinjene Europe“, na ovom smo druženju od odvjetnice Anele Troskot imali prilike saznati što se mijenja, u životu nas poduzetnika, nakon što Hrvatska postane punopravni član EU. U okviru iznimno zanimljive prezentacije „23 milijuna, ima li tu mjesta za mene?“  predstavljene su  4 temeljne slobode, kao srž unutarnjeg europskog tržišta: sloboda poslovnog nastana, sloboda kretanja radnika, sloboda pružanja usluga i sloboda kretanja kapitala.

Druženje je nastavljeno prikazivanjem edukativnog video priloga „Izgled našeg ureda – slika koju o sebi odašiljemo drugima“ te prezentacijom na još dvije teme vezane za EU: „EU i prava građana“ te „Konkurentnost i jedinstveno tržište EU“, koje je prisutnima iznjela Karmen Cunjac, voditeljica kluba.

Tijekom druženja, s nama su „pročavrljali“ i naši gosti iz Zagreba, koji su se video-vezom (čitaj: Skype) uključili u druženje: Kamilo Antolović, voditelj radionice o uspješnoj prodaji „Može li se Kinezima, ipak, prodati riža?“ a koja će se, u organizaciji našeg kluba, održati u subotu 09. ožujka 2013. godine te prof. dr. Velimir Srića, voditelj radionice inventivnog menadžmenta „Od ideje do uspjeha“, a koja će se održati subotu nakon, 16. ožujka 2013. godine.

Za slijedeće druženje (28. ožujka) najavljena je, u ovom trenutku za poduzetnike jedna od top-tema: „Kako do fondova EU?“ Prezentaciju će održati naš član, mr. sc. Kristian Korunić, „Porečan u Zagrebu“, direktor i suvlasnik konzultantske tvrtke „Moneo – savjetovanje“ d.o.o. iz Zagreba.


Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija