Umrežavanje

Što reći Szymonu iz Gdańska kada 01.07. upita tko su mu novi sugrađani???

02 svi Umrežavanje
Iza nas je još jedno iznimno uspješno druženje. Više od 50 članova bilo je prisutno u četvrtak, 25. travnja 2013. godine u Grand hotelu Palazzo u Poreču, na 21. po redu redovnom mjesečnom druženju članova BDM Cluba.

Tema? Izmjene Zakona o PDV-u.

Nakon ulaska Republike Hrvatske (01. srpnja 2013. godine) u punopravno članstvo EU, Zakon o PDV-u koji je trenutno u primjeni, doživjet će velike promjene. Upravo zbog činjenice da područje Hrvatske (ili „tuzemstvo“, kako smo ga dosad zvali) postaje dijelom ogromnog europskog tržišta, kojeg karakteriziraju četiri temeljne gospodarske  slobode: sloboda kretanja robe, sloboda kretanja osoba, sloboda pružanja usluga i sloboda kretanja kapitala.

Nakon predavanja na gornju temu, kojeg je održala Karmen Cunjac, voditeljica BDM kluba i računovodstvenog ureda B.D.M. d.o.o. iz Poreča, uslijedila je (nešto ležernija) prezentacija, koju je održao naš redovni član, Kristian Korunić iz Zagreba: „Što reći Szymonu iz Gdańska kada 01.07. upita tko su mu novi sugrađani???“

Naime, svi već godinama pričamo o tome što Hrvatska dobiva ulaskom u EU. Kristian je priču okrenuo: što EU dobiva ulaskom Hrvatske u njezino članstvo??

A svemu tome prethodilo je iznenađenje večeri – premijera reklamnog spota za našeg člana - Pizzeriju „Nono“ iz Poreča,  koju je - u suradnji s našim timom - snimio Studio PlusTre iz Firenze (Italija). Riječ je o zaista posebnom uratku. Po čemu posebnom? Osim po kvaliteti snimke, posebnom i zbog činjenice da u spotu, snimljenom za jednog člana, glume – drugi članovi BDM Cluba! Spot možete pogledati ovdje [VIDEO].

Pa neka nam netko kaže da BDM Club nije pravo umrežavanje poduzetnika! :) 

Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra