Umrežavanje

Važnost neverbalne komunikacije

05 lip Umrežavanje
U srijedu, 29.05.2013., u prostorijama Grand Hotel Palazza u Poreču održano je 22. po redu redovno mjesečno druženje BDM Cluba.

Još nas samo 27 dana dijeli od ulaska Hrvatske u veliku europsku obitelj. Što znači da nam je do tada ostalo još svega - jedno druženje. Nakon toga, družit ćemo se međusobno u manirima pravih Europljana!

Ovom se prilikom želimo zahvaliti svim sudionicima ovomjesečnog redovnog druženja članova BDM Cluba, na kojemu smo, za početak, poželjeli dobrodošlicu novim članovima:

1. Alji Udovičić iz tvrtke „Stan“ d.o.o. iz Poreča,
2. Mariu Cakaru iz obrta „Andre – yacht“ iz Rovinja,
3. Denisu Muškoviću iz tvrtke „Pensito Adriatik“ d.o.o. iz Tara i
4. Miroslavu Viteliću iz tvrtke C.A.M. d.o.o. iz Umaga

Uslijedilo je novo malo iznenađenje za prisutne članove: premijerno je prikazan još jedan reklamni videospot iz „kuhinje BDM Cluba“, a kojega možete pogledati ovdje [VIDEO].

Nakon toga…. naš poseban gost – Kamilo („Alfredo“) Antolović održao je jednosatno predavanje o neverbalnoj komunikaciji (u svom tipičnom stilu, a oni koji su predavanje odslušali, znaju o čemu govorimo. Ostali, koji nisu bili, dovoljno je baciti pogled na izraze lica slušatelja na fotografijama u prilogu i - sve će vam odmah biti – savršeno jasno…)
Napravili smo nakon toga i malu radionicu na temu dojma kojeg ostavljamo na druge, odnosno kojeg drugi imaju o nama, da bismo cijelu priču završili vrlo bogatom diskusijom članova, na temu postupaka, načina i poteškoća u procesu prodaje. 

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra