Umrežavanje

Susret mladih poduzetnika – članova BDM Cluba

13 stu Umrežavanje
S neskrivenim zadovoljstvom vas obavještavamo da je u četvrtak, 12.11.2015. godine započela s radom Sekcija mladih poduzetnika pri BDM Clubu.

Svrha rada ove Sekcije je pružanje pomoći mladim poduzetnicima (onim mlađim od 35 godina) da što bezbolnije „prebrode“ svoje prve poduzetničke korake i timskim načinom rada usvoje što je moguće više poduzetničkih znanja. Uz značajnu razmjenu iskustava sa svojim starijim kolegama, također članovima BDM Cluba.

Osim usvajanja novih znanja, a za što su u pripremi dvije radionice, na teme: „Prihodi i rashodi u poslovanju, kako smanjiti poreznu osnovicu“ i „Kako upravljati naplatom potraživanja“, članovi sekcije planiraju realizirati i nekoliko ostalih aktivnosti – umrežavanje sa mladim poduzetnicima iz Italije i Slovenije, posjet i druženje s članovima uprava uspješnih firmi te organiziranje stručnih putovanja i posjeta poslovnim sajmovima u inozemstvo.

Od ponuđenih 10, članovi Sekcije su za svoju prvu edukaciju od strane stručnog predavača odabrali temu „Kako steći privrženost kupca i zadržati njegovu lojalnost.“

Slijedeći radni sastanak sekcije zakazan je za prvu polovicu prosinca.

Kako već najavljeno, po istom ćemo principu započeti i s pokretanjem ostalih sekcija, a sukladno zajedničkim interesima koje imaju pojedini članovi BDM Cluba. Upravo u svrhu produbljivanja stručnih znanja iz pojedinih područja, karakterističnih za svaku pojedinu djelatnost. Kao i u svrhu mogućeg zajedničkog pokretanja određenih poslovnih projekata.

Osim toga, BDM Club je bio gost na poslovnom susretu „Sredina GZS mreženja: 500km“, održanom u Ljubljani 04.11.2015. godine, odnosno umrežavanju poduzetnika iz regije promjera 500 km, kojeg je organizirala Slovenska gospodarska zbornica. S velikim smo se zadovoljstvom imali prilike uvjeriti koliko je projekt našeg poslovnog kluba zanimljiv brojnim slovenskim poduzetnicima, s kojima smo imali organizirane direktne susrete, a o čemu više informacija uskoro.

 

Ukoliko ste mladi poduzetnik i zainteresirani ste sudjelovati u Sekciji mladih poduzetnika, slobodno nam se javite na kontakte:

bdmclub@bdm.hr

(052) 619 940

facebook.com/bdmclub


Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra