Umrežavanje

Što poduzeti da svoje poslovanje uskladimo sa zakonom? // Top lista poreznih novosti, u primjeni od 01. siječnja 2015.

04 pro Umrežavanje
Kao i svakog mjeseca, i tijekom studenog članovi BDM Cluba, u svom novouređenom prostoru, održali su svoje redovno mjesečno druženje, ovog mjeseca čak na dvije teme.
 
U sklopu prve teme, „Što poduzeti da svoje poslovanje uskladimo sa zakonom?“, naša odvjetnica Anela Troskot prisutne je upoznala s obvezama poslodavaca da u poslovanje svojih tvrtki implementiraju sustav zaštite na radu te kako to učiniti, kao i onim vezano za zaštitu potrošača, zaštitu tržišnog natjecanja i zaštitu okoliša.
 
Temu „Top lista poreznih novosti od 01. siječnja 2015. godine” izložila je Karmen Cunjac, voditeljica kluba. U sklopu ove prezentacije prisutni su upoznati sa novinama vezanim za izmjene poreznih propisa, u primjeni od iduće godine: Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija,  Zakonu o porezu na dobit, Zakonu o porezu na dohodak, Zakonu o PDV-u, Zakonu o porezu na promet nekretnina te Zakonu o doprinosima.

 


Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija