Umrežavanje

Certifikacija i standardizacija – prilika za osvajanje novih tržišta i kupaca

10 pro Umrežavanje
U četvrtak, 29. studenog 2013. godine održano je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč pretposljednje ovogodišnje redovno mjesečno druženje članova BDM Cluba, na temu „Certifikacija i standardizacija – prilika za osvajanje novih tržišta i kupaca“, na koju  nam je izvrsno predavanje i prezentaciju održao naš novi član, Igor Zgrabljić iz tvrtke „Eleos savjetovanje“ d.o.o. iz Zagreba.
No krenimo redom.  Na samom početku druženja, poželjeli smo dobrodošlicu još jednom našem novom članu, gospodinu Deanu Jurmanu iz tvrtke „Natura domus“ d.o.o. Dajla.

Zatim smo krenuli s najnovijim obavijestima vezanim za rad kluba:

- dana 07.11.2013. godine, pod vodstvom naše profesorice Maje Budija, započeo je drugi ciklus tečajeva poslovnog engleskog jezika „Learning Zone“, kojeg trenutno pohađa 10 polaznika

- dana 20.11.2013. godine održan je u Grand hotelu Palazzo u Poreču  prvi radni sastanak Savjeta za organizaciju javne rasprave poduzetnika Poreštine na temu „Turistički Poreč kakvog želimo“. Savjet u sastavu:

1. Denis Živolić, trgovačko društvo „Arlen“ d.o.o. Poreč,
2. Denis Prevolšek, direktor Valamar Riviera hotela
3. Anton Weinfurtner, Grand hotel  Palazzo Poreč,
4. Damir Mekiš, trgovačko društvo „Istrakarting“ d.o.o. Poreč,
5. Eduard Deković, restoran „Divino“ (i ostali), trgovačko društvo „Val“ d.o.o. Poreč,
6. Ivan Buić, trgovački obrt „Nido“ Poreč i
7. Jelena Vitasović, glavna urednica TV Istre

raspravljao je o inicijativi našeg kluba da se na razini Grada Poreča pokrene javna rasprava na temu turizma i turističke sezone u Poreču. Stoga je odlučeno da će se ista održati 18.12.2013. godine u Grand hotelu Palazzo, da će na nju biti pozvani svi relevantni čimbenici porečkog turizma (kao što su to predstavnici Grada Poreča, Turističke zajednice, te naših turističkih „divova“: Valamara i Plave lagune i, naravno, svi ostali zainteresirani poduzetnici, bez obzira da li članovi našeg kluba ili ne), kako bi zajednički, u mirnoj i konstruktivnoj raspravi proanalizirali snage, slabosti (nedostatke), prednosti i prijetnje porečkog turizma. O svim detaljima vezano za javnu raspravu bit ćete pravovremeno  obaviješteni.

 - predstavljen je novi reklamni spot BDM Cluba, a kako ste upravo vi, dragi naši, glumci u spotu, molimo vas da istoga pogledate klikom ovdje. 

- „BDM Club – vaš poslovni joker“ novi je slogan BDM Cluba. S neskrivenim ponosom i velikim zadovoljstvom predstavljamo vam Clubby-ja, novu maskotu našeg poslovnog kluba, koju je, ekskluzivno za BDM Club osmislio, nacrtao i poklonio nam  Nik Titanik, poznati hrvatski ilustrator i karikaturist i počasni član BDM Cluba. Puno hvala, Nik!

- prije obrade same teme druženja, članovima su od strane našeg člana, Radio Istre iz Pazina podijeljeni  kuponi  koji članovima našeg kluba, pred predstojeće blagdane,  omogućavaju emitiranje 20 blagdanskih čestitki na valovima Radio Istre, po zaista simboličnim akcijskim cijenama. Dragi naši, naš je savjet: iskoristite ovu jedinstvenu ponudu!

- I došli smo tako i do teme večeri. Što reći? Iznimno zahtjevnu temu certificiranja i standardiziranja proizvoda, usluga i postupaka, kao i prikaz važnosti postavljanja sustava upravljanja kvalitetom, naš je Igor Zgrabljić prisutnim poduzetnicima iznio na iznimno zanimljiv i šarmantan način, a što je članove onda potaklo na isto tako iznimno sadržajnu i žustru raspravu. Bilo je zaista lijepo i nadasve – korisno.

Što reći na kraju ovog opsežnog izvještaja? Onima koji su došli na druženje – „hvala vam“, a onima koji nisu (iz ovih ili onih razloga) – „vidimo se na slijedećem druženju, onom u mjesecu prosincu“!

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija