Umrežavanje

U zdravom tijelu – zdravi duh

03 vel Umrežavanje
„U zdravom tijelu – zdravi duh!“ govorili su naši stari. A prevedeno na jezik današnjice, bilo bi to otprilike: koliko god dobrim softverom raspolagali, ne pobrinemo li se imati i odgovarajući hardver – uzalud nam softveri svog ovoga svijeta!
 
To da bismo vas uveli u temu našeg prošlomjesečnog druženja, održanog u četvrtak 29. siječnja 2015. godine. Domaćin našeg prvog ovogodišnjeg druženja bio je Studio za vježbanje „Fit & Sport“ iz Poreča, odnosno naša članica Valentina Dželalija, prof. kineziologije.
 
A kad smo već kod „kineziologije“, nije naodmet pojasniti značenje te riječi. Kineziologija je znanost o kretanju. I upravo je „kretanje“, odnosno „nedovoljno kretanje“ bilo u fokusu našeg cijelog druženja.
 
Nakon kratkog predavanja, na kojem nam je, na iznimno slikovit način, pojašnjeno kako se u stvari „smeće“ našeg organizma, odnosno štetne tvari koje uzimamo hranom, fino deponiraju u našim masnim naslagama, uslijedio je i dio priče o nasušnoj potrebi svakog čovjeka da se kreće i redovito obavlja barem neku fizičku aktivnost.
 
Moramo priznati svi skupa da je to tema koju vrlo radu prečujemo i jednostavno zanemarimo, da bi istu najčešće osvijestili kad nam je već – prekasno!
 
No, bilo kako bilo, posebne pohvale idu našim damama i gospodi koji su zdušno prionuli  zajedničkom kružnog treningu, koji je uslijedio nakon predavanja, pod stručnim vodstvom Valentine i Marijana Dželalije.
 
Što reći na kraju? Bilo je zaista zanimljivo, veselo i prilično razdragano, pogotovo nakon treninga, kad su počele pljuštati različite ideje o tome kako i gdje nastaviti s najzdravijom mogućom aktivnosti – kretanjem. Zaključak: ne mislimo stati na ovome, već ćemo, mimo redovnih druženja, organizirati i ona u prirodi, na koja ste svi dobrodošli!

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija