Umrežavanje

Sajmovi - pouzdan most prema poslovnim partnerima

09 vel Umrežavanje
U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču prvo ovogodišnje redovno mjesečno druženje članova BDM Cluba.

Druženje je započelo kratkim izvještajem o posjeti naših predstavnika 70. Kroatenballu u Beču 21. siječnja, nakon čega nas je naš Boris Antolović iz MP Gradnje d.o.o. Poreč izvijestio o najnovijim trendovima u svijetu gradnje i popratne industrije, a u koje je dobar uvid dobio zahvaljujući posjeti svjetskom građevinskom sajmu „BAU“ u Münchenu.

Predstavljeni su i ostali nadolazeći nastupi naših članova na sajmovima i konferencijama: Vina Pilato boravili su u Pragu na 2. po redu sajmu CRO wine & food fest, tvrtka Ni-Sa-Na d.o.o. (Dental Getaway) iz Rovinja sudjelovat će na 7. izdanju prestižne Health Tourism Industry konferencije u Rovinju, dok će Epoca Turizam d.o.o. iz Novigrada na 32. međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel u Poreču predstaviti svoj projekt Deaf friendly tourism.
 
A bio je to samo uvod u predstavljanje pilot projekta BDM Cluba, pod radnim nazivom Podignimo letvicu, namijenjenog obiteljskom smještaju. Cilj projekta je dostizanje još kvalitetnijeg imidža obiteljskog smještaja u Istri, u sklopu kojega je najavljen i prvi ciklus edukacijskih radionica. Ovaj će projekt, također u sklopu sajma Promohotel, biti predstavljen i široj javnosti.

Naravno, prisjetili smo se i nezaobilaznih poreznih novosti koje su primjeni od 01. siječnja 2017.

Najavljene su i slijedeće predviđene aktivnosti našeg poslovnog kluba: novo izdanje Business Speed Datinga [link] 02.03.2017. u Puli i posjet sajmu Identita` golose (sajam dobre kuhinje) 05.03.2017. godine u Milanu.

Život kluba

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

19. pro

U četvrtak 14.12.2017. godine članovi BDM Cluba na održanoj šestoj...

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra