Umrežavanje

EU fondovi, što mogu dobiti?

14 lis Umrežavanje
Rujansko druženje članova BDM Cluba održano je u četvrtak, 25.09.2014. godine na Motodromu Poreč. Kao i uvijek, s vrlo aktualnom i zanimljivom temom.

Naime, naš Kristian Korunić, vlasnik i direktor društva „Moneo savjetovanje“ iz Zagreba, održao je iznimno dinamično predavanje na temu: „EU fondovi, što mogu dobiti?“ Odnosno, kroz detaljnu prezentaciju upoznali smo se s oblicima financiranja gospodarskih projekata iz trenutno raspoloživih EU i HR izvora. Pod „oblicima financiranja“ podrazumijevaju se bespovratna sredstva, dobivanje jamstava i razne vrste poduzetničkih kredita.

Naravno, naglasak našeg zanimanja bio je na povlačenju bespovratnih sredstava, koja je moguće „povući“ iz Europskih fondova, hrvatskih ministarstava (poduzetništva, turizma i gospodarstva), državnih agencija (HAMAG i BICRO) te županija, gradova i općina.

Smatramo važnim napomenuti da su gotovo svi poticaji Europske unije razvoju poduzetništva zapravo usmjereni prema malom i srednjem poduzetništvu, a što znači da upravo mi mali poduzetnici u tome možemo prepoznati i iskoristiti svoju dobru priliku.

U tu svrhu, sve detaljnije informacije o samom financiranju, kreditiranju ili poticanju vaših poduzetničkih ideja budite slobodni zatražiti u direktom kontaktu s nama, klikom ovdje.

Život kluba

12. pro

Petu radionicu iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“, članovi...

05. pro

Tema četvrte radionice iz ciklusa „Vođenje businessa u III mileniju“,...

29. stu

„Utjecaj unutarnjih i vanjskih faktora na poslovanje tvrtke“ bila je...

21. stu

U četvrtak 16.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su svoju drugu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra