Umrežavanje

EU fondovi, što mogu dobiti?

14 lis Umrežavanje
Rujansko druženje članova BDM Cluba održano je u četvrtak, 25.09.2014. godine na Motodromu Poreč. Kao i uvijek, s vrlo aktualnom i zanimljivom temom.

Naime, naš Kristian Korunić, vlasnik i direktor društva „Moneo savjetovanje“ iz Zagreba, održao je iznimno dinamično predavanje na temu: „EU fondovi, što mogu dobiti?“ Odnosno, kroz detaljnu prezentaciju upoznali smo se s oblicima financiranja gospodarskih projekata iz trenutno raspoloživih EU i HR izvora. Pod „oblicima financiranja“ podrazumijevaju se bespovratna sredstva, dobivanje jamstava i razne vrste poduzetničkih kredita.

Naravno, naglasak našeg zanimanja bio je na povlačenju bespovratnih sredstava, koja je moguće „povući“ iz Europskih fondova, hrvatskih ministarstava (poduzetništva, turizma i gospodarstva), državnih agencija (HAMAG i BICRO) te županija, gradova i općina.

Smatramo važnim napomenuti da su gotovo svi poticaji Europske unije razvoju poduzetništva zapravo usmjereni prema malom i srednjem poduzetništvu, a što znači da upravo mi mali poduzetnici u tome možemo prepoznati i iskoristiti svoju dobru priliku.

U tu svrhu, sve detaljnije informacije o samom financiranju, kreditiranju ili poticanju vaših poduzetničkih ideja budite slobodni zatražiti u direktom kontaktu s nama, klikom ovdje.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija