Umrežavanje

Završno mjesečno druženje poslovne 2012. godine

28 pro Umrežavanje
Posljednje druženje članova BDM Cluba, održano 20. prosinca 2012. godine u Grand Hotelu Palazzo u Poreču, svojevrsna je „jagodica na šlag“ ovogodišnjih aktivnosti našeg poslovnog kluba.

Skupivši se u nešto vedrijem i opuštenijem ozračju od onog prošlog mjeseca, prisutni članovi zajedno su se prisjetili intenzivnih aktivnosti odrađenih tijekom godine na izmaku.

Te je tako naglašeno da se u BDM Club tijekom 2012. godine učlanilo ukupno 80 poduzetnika te da je (uključujući i ovomjesečno) održano ukupno 12 redovnih mjesečnih druženja, a kako je bilo i planirano.

Zahvalili smo se (i zahvaljujemo i ovim putem) svim domaćinima koji su nas ugostili u svojim objektima: Nikoli Bijeliću (restoran Sveti Nikola u Poreču), Marinu Milokanoviću (restoran L'Artigiano u Poreču), Edvardu Dekoviću (restoran Divino u Poreču),  Paulu Stojniću (Pirate Pub u Vabrigi), Damiru Mekišu (Motodrom Poreč), Aleksandru Zrniću (Villa Club Poreč) te Antonu Weinfurtneru (Grand Hotel Palazzo u Poreču). I naravno, Đaniju Stojniću na doniranoj ribi i ostalim morskim poslasticama.

Posebne zahvale upućene su i predavačima na mjesečnim druženjima, koji su za članove kluba pripremili zaista zanimljiva tematska predavanja: Karmen Cunjac, Ani Blečić Jelenović, Stevu Žufiću, Tamari Bartoli Kos, Saši Petru, Saši Božunoviću, Orestu Cossetto, Walteru Godina, Michel Alain Prochu, Antonu Weinfurtneru, Mirjani Aleksić, Goranu Viškoviću i Aneli Troskot.

Održane su i dvije iznimno korisne edukativne radionice: „Imate li problema s rješavanjem problema?“ prof. dr. sc. Saše Petra i „Osobna prodaja … i malo poduzetništvo“ Kamila Antolovića.

Posebno su priznanje i nagradu dobili članovi BDM Cluba koji su prisustvovali svim našim druženjima i radionicama: Ivan Buić (Trgovački obrt „Nido“ Poreč), Đani Stojnić (S.I.C. d.o.o. Vabriga) i Žarko Žiković („Finesa“ d.o.o. Poreč). Zaista, dečki,  zaslužili ste svaku pohvalu!
Naglašena je i iznimno uspješna suradnja s medijima: TV Istrom iz Pazina, koja rad našeg kluba prati od njegovog samog začetka, nezavisnim portalom Regional Express iz Pule, koji tjedno objavljuje kolumne našeg kluba, kao i najave svih događanja i aktivnosti te Radio Istrom iz Pazina, također stalnim medijskim pokroviteljem BDM Cluba.

Posebno veliko hvala dužni smo uputiti našim počasnim članovima: prof. dr. Velimiru Srići, koji nam se tijekom ožujskog druženja iz Zagreba pridružio Skypeom  i prof. dr. sc. Saši Petru, koji nas je u svibnju „počastio“ svojim iznimnim predavanjem „Poslovni trendovi 2012.-2015.“
Nezamjenjivom  „učitelju nad učiteljima u nas Hrvata“, glumcu i komičaru Željku Pervanu naša se ideja okupljanja i umrežavanja toliko dopala da je specijalno za nas osmislio reklamni spot, u kojem je odglumio glavnu ulogu. Hvala, Željko!

I naravno, tu je i naš Josip Šušteršič, koji je svojom kamerom  zabilježio šest mjesečnih druženja te, u suradnji s Željkom Pervanom, realizirao naprijed navedeni reklamni spot.

I da ne bismo nekoga slučajno zaboravili: posebne zahvale idu svim članovima koji su se uključili u akciju Šparajmo skupa, čime su drugim članovima omogućili korištenje raznih pogodnosti iz svog asortimana.

Ovo zaista već pomalo sliči na dodjelu Oscara, ali moramo na kraju zahvaliti i našoj članici, Roberti Grassi Bartolić, koja nam je svojski pomogla organizirati „prvu utakmicu u  gostima“: predstavljanje BDM Cluba u Umagu, čiji je domaćin bio Hotel Kristal.

Nakon rekapitulacije svih naših ovogodišnjih aktivnosti, prionuli smo predivnim delicijama, koje je za nas pripremio domaćin druženja, te čašom pjenušca nazdravili godini koja dolazi, podsjećajući se da ćemo upravo u 2013. godini postati dio velike europske obitelji, a zbog čega nas tek čeka gomila posla!

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija