Umrežavanje

Osnivanje BDM Cluba

02 ožu Umrežavanje
U veljači 2011. godine osnovan je BDM Club u Poreču – prvi poslovni klub u Istri. Osnivač kluba je knjigovodstveni ured „B.D.M.“ d.o.o. iz Poreča, koji već gotovo 20 godina obavlja poslove  računovodstva te pruža porezno i poslovno savjetovanje.

Učlanjenjem u ovaj poslovni klub, članovi stječu mogućnost međusobnih druženja, kroz koje će susrete imati mogućnost doći do značajnih spoznaja korisnih za njihovo poslovanje. Ponajprije kroz razmjenu mišljenja i poslovnih iskustava s drugim poduzetnicima.

Kako se članovi ne bi družili samo radi druženja, predviđen je za njih i edukacijski ciklus namijenjen  malim poduzetnicima - putem seminara i radionica.

Kako naplatiti potraživanja, kako isplanirati optimalno  financiranje zamišljenog  projekta, na koji način pristupiti Europskim predpristupnim fondovima, kako se ponašati tijekom inspekcijskog nadzora, koja su prava i obveze sudionika poreznog postupka, koje je njihovo  u turističkoj ponudi, na koji način održati stabilno financijsko stanje poduzeća, kako se efikasno promovirati, samo su neka od pitanja kojima će se baviti u bliskoj budućnosti.

Stalni predavači na seminarima bit će: doc. dr. sc. Aleksandra Krajnović, (za teme iz poduzetništva, marketinga i turizma), odvjetnice Anela Dizdarević i Ana Blečić Jelenović (za teme iz prava) te Karmen Cunjac, ovlašteni računovođa (za teme iz računovodstva i financija).

Cilj BDM Cluba je u klub učlaniti što veći broj poduzetnika, obrtnika i trgovačkih društava. I to uglavnom onih koji su, unatoč  teškom okruženju u kojemu posluju, odlučili istom tom okruženju pružiti otpor. I koji, bez obzira na tešku i bespoštednu borbu za opstanak - preživljavaju i odlučili su u tome ustrajati. Udruživanje u poslovni klub im sve to može bitno olakšati, jer kako kažu „jednu je šibu lako slomiti, snop šiba – puno teže“.

Članovima BDM Cluba biti će omogućene i određene povlastice: za početak kroz korištenje odobrenih popusta na cijenu usluge primljene od drugih članova kluba, onih koji se žele uključiti u ovaj vid suradnje.

 

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija