Umrežavanje

Osnivanje BDM Cluba

02 ožu Umrežavanje
U veljači 2011. godine osnovan je BDM Club u Poreču – prvi poslovni klub u Istri. Osnivač kluba je knjigovodstveni ured „B.D.M.“ d.o.o. iz Poreča, koji već gotovo 20 godina obavlja poslove  računovodstva te pruža porezno i poslovno savjetovanje.

Učlanjenjem u ovaj poslovni klub, članovi stječu mogućnost međusobnih druženja, kroz koje će susrete imati mogućnost doći do značajnih spoznaja korisnih za njihovo poslovanje. Ponajprije kroz razmjenu mišljenja i poslovnih iskustava s drugim poduzetnicima.

Kako se članovi ne bi družili samo radi druženja, predviđen je za njih i edukacijski ciklus namijenjen  malim poduzetnicima - putem seminara i radionica.

Kako naplatiti potraživanja, kako isplanirati optimalno  financiranje zamišljenog  projekta, na koji način pristupiti Europskim predpristupnim fondovima, kako se ponašati tijekom inspekcijskog nadzora, koja su prava i obveze sudionika poreznog postupka, koje je njihovo  u turističkoj ponudi, na koji način održati stabilno financijsko stanje poduzeća, kako se efikasno promovirati, samo su neka od pitanja kojima će se baviti u bliskoj budućnosti.

Stalni predavači na seminarima bit će: doc. dr. sc. Aleksandra Krajnović, (za teme iz poduzetništva, marketinga i turizma), odvjetnice Anela Dizdarević i Ana Blečić Jelenović (za teme iz prava) te Karmen Cunjac, ovlašteni računovođa (za teme iz računovodstva i financija).

Cilj BDM Cluba je u klub učlaniti što veći broj poduzetnika, obrtnika i trgovačkih društava. I to uglavnom onih koji su, unatoč  teškom okruženju u kojemu posluju, odlučili istom tom okruženju pružiti otpor. I koji, bez obzira na tešku i bespoštednu borbu za opstanak - preživljavaju i odlučili su u tome ustrajati. Udruživanje u poslovni klub im sve to može bitno olakšati, jer kako kažu „jednu je šibu lako slomiti, snop šiba – puno teže“.

Članovima BDM Cluba biti će omogućene i određene povlastice: za početak kroz korištenje odobrenih popusta na cijenu usluge primljene od drugih članova kluba, onih koji se žele uključiti u ovaj vid suradnje.

 

Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra