Umrežavanje

Mala poslovna ćakula

03 kol Umrežavanje
Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba okupili su se u četvrtak 27. srpnja 2017. godine u porečkom Villa Clubu, kako bi u mirnoj i krajnje opuštenoj ljetnoj atmosferi zajednički raspravili aktualni gospodarski trenutak u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na dvije teme:
 
  • podjeli na „poduzetničku“ Hrvatsku, onu koja u otežanim okolnostima stvara novu vrijednost i „proračunsku“ Hrvatsku, onu koja stvoreni novac nemilice troši, vrlo često „bez pameti“ i posebnog smisla i
  • problem zapošljavanja: mladi hrle u inozemstvo, a u Hrvatskoj radna mjesta „zjape prazna“.

Sve u svemu, bilo je to još jedno iznimno zanimljivo i krajnje konstruktivno druženje, a što možete vidjeti i u galeriji.
 
Dogovoreno je i da se radionicama pojedinih grupa i ostalim aktivnostima kluba nastavi na jesen, nakon završetka turističke sezone i trenutnih nesnosnih vrućina. :)

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija