Umrežavanje

Inauguriran novi prostor BDM Cluba

10 stu Umrežavanje
10. ovogodišnje i 45. sveukupno druženje članova BDM Cluba, održano u subotu, 08. studenog 2014. godine, proteklo je u zaista svečarskoj atmosferi. Prvo, „poklopila“ su nam se dva mala jubileja, a drugo i najvažnije, razlog slavlju bila je inauguracija novouređenog prostora za druženja i edukaciju članova našeg poslovnog kluba, smještenog u poslovnom centru Cantina u Poreču, na adresi Vukovarska 19, II kat.

Potpuno tehnički opremljena za edukaciju i sadržajna druženja članova BDM Cluba, dvorana kapaciteta 25 osoba spremna je za sve nove izazove koje smo sebi postavili za godinu koja je pred nama.

Nakon prikazane video-retrospektive, sada već četverogodišnjeg, rada BDM Cluba, da druženje ne bi bilo samo „feštarsko“, već i radno, pobrinuo se naš specijalni gost i počasni član Broj Jedan BDM Cluba, prof. dr. Velimir Srića. Dr. Srića je prisutnima održao iznimno zanimljivo predavanje na temu „Kako izbjeći burnout – izgaranje na poslu“. Bilo je zaista korisno saznati koliko su u biti jednostavne tehnike kojima možemo sebi pomoći i ne dopustiti da nas stres i frustracije zbog  svakodnevnog obavljanja raznovrsnih poslova i radnih zadataka, kao i kontakata sa osobama najrazličitijih karakteristika, „preuzmu“ i odvedu u potpuno krivim smjerovima.

Nakon predavanja, uslijedio je najopušteniji dio druženja -  domjenak i delicije naših članova, sponzora ovog druženja: S.I.C. d.o.o. iz Milanezi, „Baccala' della Mamma“ iz Bačve, pekare „Concettino“ i slastičarnice „La Riva“ iz Poreča te „Vina Pilato“ iz Lašići. Naša se pak „Konoba Daniela“ iz Veleniki zaista potrudila pripremiti i vrlo lijepo poslužiti ukusne specijalitete, kako svoje, tako i one prethodno navedenih članova BDM Cluba. Na čemu su im svi prisutni bili iznimno zahvalni.

Slijedeće redovno druženje članova BDM Cluba najavljeno je za četvrtak, 27. studenog 2014. godine.


Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra