Umrežavanje

Kako prepoznati dobro i/ili preduhitriti loše poslovanje vlastite tvrtke?

07 srp Umrežavanje
U četvrtak, 02.07.2015. godine održano je naše šesto ovogodišnje redovno mjesečno druženje. Na predivnoj terasi Hotela Vista u Vrsaru naš nam je domaćin (Romina Cotić, Visura d.o.o.) [link] priredio više nego ugodnu i ležernu atmosferu za obradu ovomjesečne nešto zahtjevnije teme: „Kako prepoznati dobro i/ili preduhitriti loše poslovanje vlastite tvrtke?“
 
Kroz specijaliziranu radionicu na kojoj su analizirali vlastite bilance, prisutni članovi imali su priliku naučiti kako pronaći odgovore na pitanja kao što su: „Kako neposredno utjecati na rizike poslovanja tvrtke?“, „Kako spriječiti da tvrtka 'otklizi' u stečaj?“, „Koliko je tvrtka uopće 'zdrava'?“, „Kolika je efikasnost uložene imovine tvrtke na tržištu?“, „Da li se poslovanje financira pravilno i iz pravilnih izvora?“. I tome slično.
 
Ili, jednostavnije rečeno, naučili su kako izračunati imaju li njihove tvrtke dovoljno likvidnih sredstava za pokrivanje dospjelih obaveza, da li su u svom poslovanju neovisni ili potpuno ovise o drugima, da li efikasno naplaćuju svoja potraživanja… odnosno, da li je i koliko imovina koju su njihove tvrtke nabavile uopće efikasna u poslovanju, kao i koliko se efikasno kapital uložen u poslovni proces uspio „oploditi“.
 
Sve u svemu, prekrasna ljetna večer, kao stvorena za savladavanje teških tema na ležeran i opušten način, a o čemu svjedoče i slike u našoj fotogaleriji.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija