Umrežavanje

Kako prepoznati dobro i/ili preduhitriti loše poslovanje vlastite tvrtke?

07 srp Umrežavanje
U četvrtak, 02.07.2015. godine održano je naše šesto ovogodišnje redovno mjesečno druženje. Na predivnoj terasi Hotela Vista u Vrsaru naš nam je domaćin (Romina Cotić, Visura d.o.o.) [link] priredio više nego ugodnu i ležernu atmosferu za obradu ovomjesečne nešto zahtjevnije teme: „Kako prepoznati dobro i/ili preduhitriti loše poslovanje vlastite tvrtke?“
 
Kroz specijaliziranu radionicu na kojoj su analizirali vlastite bilance, prisutni članovi imali su priliku naučiti kako pronaći odgovore na pitanja kao što su: „Kako neposredno utjecati na rizike poslovanja tvrtke?“, „Kako spriječiti da tvrtka 'otklizi' u stečaj?“, „Koliko je tvrtka uopće 'zdrava'?“, „Kolika je efikasnost uložene imovine tvrtke na tržištu?“, „Da li se poslovanje financira pravilno i iz pravilnih izvora?“. I tome slično.
 
Ili, jednostavnije rečeno, naučili su kako izračunati imaju li njihove tvrtke dovoljno likvidnih sredstava za pokrivanje dospjelih obaveza, da li su u svom poslovanju neovisni ili potpuno ovise o drugima, da li efikasno naplaćuju svoja potraživanja… odnosno, da li je i koliko imovina koju su njihove tvrtke nabavile uopće efikasna u poslovanju, kao i koliko se efikasno kapital uložen u poslovni proces uspio „oploditi“.
 
Sve u svemu, prekrasna ljetna večer, kao stvorena za savladavanje teških tema na ležeran i opušten način, a o čemu svjedoče i slike u našoj fotogaleriji.

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra