Umrežavanje

Hrvatska je postala 28. punopravna članica EU!

10 srp Umrežavanje
Okupili smo se prošlog četvrtka (04. srpnja 2013.) na Motodromu Poreč, kako bismo prikladno obilježili ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Najprije smo poželjeli dobrodošlicu našim novim članovima:

• Denisu Čekić iz tvrtke „Snaga mora“ d.o.o. Kanfanar,
• Eduardu Džoniju iz tvrtke „B1“ d.o.o. Poreč,
• Fabianu Zollia iz tvrtke „Casino Club Carolinamar“ d.o.o. Vrsar i
• Željku Gucunskom iz tvrtke „Dental grupa“ d.o.o. Umag.

Još jednom, dobro nam došli!

Nakon toga, riječ smo dali našim posebnim gostima, počasnom članu BDM Cluba, gospodinu Walter Godina iz Trsta i članu Talijanskog parlamenta, Komisije za vanjske poslove Senata Republike Italije, gospodinu Francescu Russo. Gospodin Godina i gospodin Russo govorili su o tome koje su nove mogućnosti koje hrvatski poduzetnici ne bi smjeli nikako propustiti, a koje nam donosi članstvo u EU.

Osim navedenih, na druženju smo imali još tri gosta iz Italije, ekipu koja u suradnji s našim klubom - ekskluzivno za članove BDM Cluba, radi na realizaciji reklamnih video spotova, a koje ste imali prilike vidjeti na našim prethodnim druženjima (sjećate se „Kuma“ Mekiša i „poreznika“ Marina Banka?). S nama su bili Andreas Bucovaz, Simone Bellomo i Giuseppe Catalanotto iz Firenze, koji su cijeli prošli tjedan  proveli u Istri i radili na dva nova spota… ali o tom – po tom…

Za kraj…druženje za pamćenje! Naš domaćin, gospodin Damir Mekiš, još se jednom iskazao u ulozi fenomenalnog domaćina, sponzorirajući  izuzetno ukusnu „istarsku večeru“, pripremljenu u suradnji s Konobom Danijeli. Za prste polizati !!

Hvala Damiru i hvala Mirjani !
Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija