Umrežavanje

Nema vas na Internetu? Znači – ne postojite.

11 srp Umrežavanje
Usprkos paklenoj vrućini  tog srpanjskog dana, čak se 21 član (što ukupno sa „staffom“ BDM Cluba čini ukupno 30-tak osoba) okupio 05.07.2012. godine na našem lipanjskom druženju članova BDM Cluba, radnog naslova „Nema vas na Internetu? Znači – ne postojite“ u Villa Clubu u Poreču.

Kako smo ljetna druženja prozvali „light druženjima“ (radi smanjenog  sadržaja  druženja, a upravo zbog naprijed navedene temperature zraka) i ovo će izvješće biti pomalo takvo.

U svakom slučaju, naš dragi gost iz Rijeke, gospodin Saša Božunović (iz tvrtke „Identum“ d.o.o. Rijeka) održao nam je iznimno zanimljivo predavanje o važnosti Interneta u predstavljanju tvrtke, odnosno vlastite djelatnosti, o tome kako unaprijediti poslovanje putem Interneta, koji su najbolji načini oglašavanja na Internetu te iznio niz zanimljivih podataka, od kojih ćemo izdvojiti onaj da u Hrvatskoj trenutno ima 2,24 milijuna korisnika Interneta, a što je povećanje od 1.022 % u odnosu na 2000. godinu. A vi donesite sve potrebne zaključke.

Nadamo se da vam ne moramo posebno naglašavati koliko smo poslije toga uživali, svi zajedno, u ugodnim razgovorima, sjedeći opušteni  na terasi  tik do mora, uživajući u prekrasnoj večernjoj svježini... 

Puno hvala još jednom našem domaćinu, gospodinu Aleksandru Zrniću, koji nas je zaista lijepo ugostio.

Vidimo se ponovo prije kraja mjeseca, na redovnom srpanjskom „light“ druženju... 

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija