Umrežavanje

Nema vas na Internetu? Znači – ne postojite.

11 srp Umrežavanje
Usprkos paklenoj vrućini  tog srpanjskog dana, čak se 21 član (što ukupno sa „staffom“ BDM Cluba čini ukupno 30-tak osoba) okupio 05.07.2012. godine na našem lipanjskom druženju članova BDM Cluba, radnog naslova „Nema vas na Internetu? Znači – ne postojite“ u Villa Clubu u Poreču.

Kako smo ljetna druženja prozvali „light druženjima“ (radi smanjenog  sadržaja  druženja, a upravo zbog naprijed navedene temperature zraka) i ovo će izvješće biti pomalo takvo.

U svakom slučaju, naš dragi gost iz Rijeke, gospodin Saša Božunović (iz tvrtke „Identum“ d.o.o. Rijeka) održao nam je iznimno zanimljivo predavanje o važnosti Interneta u predstavljanju tvrtke, odnosno vlastite djelatnosti, o tome kako unaprijediti poslovanje putem Interneta, koji su najbolji načini oglašavanja na Internetu te iznio niz zanimljivih podataka, od kojih ćemo izdvojiti onaj da u Hrvatskoj trenutno ima 2,24 milijuna korisnika Interneta, a što je povećanje od 1.022 % u odnosu na 2000. godinu. A vi donesite sve potrebne zaključke.

Nadamo se da vam ne moramo posebno naglašavati koliko smo poslije toga uživali, svi zajedno, u ugodnim razgovorima, sjedeći opušteni  na terasi  tik do mora, uživajući u prekrasnoj večernjoj svježini... 

Puno hvala još jednom našem domaćinu, gospodinu Aleksandru Zrniću, koji nas je zaista lijepo ugostio.

Vidimo se ponovo prije kraja mjeseca, na redovnom srpanjskom „light“ druženju... 

Život kluba

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra