Umrežavanje

1. međunarodni Business Speed Dating istarskih i slovenskih poduzetnika

20 lis Umrežavanje
52 sudionika, od čega 26 članova BDM Cluba i 26 ostalih poduzetnika iz istarske i goransko-primorske županije i Slovenije prisustvovali su 13.10.2016. godine u hotelu Laguna Parentium 1. međunarodnom Business Speed Datingu BDM Cluba.
 
Čime su s nama podijelili ovaj za nas vrlo važan događaj, prvo otvoreno druženja članova BDM Cluba, održano nakon višemjesečne pauze, iskorištene za strateško preoblikovanje našeg poslovnog kluba.
 
S velikim zadovoljstvom objavljujemo rezultate ankete kojom su prisutni ocijenili naš prošlotjedni angažman, u sklopu kojeg su, ocjenama od 1 do 5, vrednovali njegovih 7 aspekata:
 
1. ideju umrežavanja
2. vizualni identitet kluba
3. ideju Business Speed Datinga
4. organizaciju Business Speed Datinga
5. međunarodni karakter druženja
6. korisnost ostvarenih kontakata
7. lokacija druženja

Grafički prikaz prosječnih ocjena:Program je, pozdravljajući prisutne, otvorila naša Anela Troskot, nakon čega je riječ preuzeo Bojan Krajnc, vlasnik tvrtke Lopis iz Šentilja, suorganizatora našeg ovomjesečnog druženja, održavši kratku prezentaciju na temu datinga i networkinga. Daniel Cunjac je potom, na konkretnom primjeru Delta Group Studio, prikazao prednosti umrežavanja i zajedničkog nastupa na tržištu.
 
Nakon završenog dejtanja, upravo je Delta Group studio (Poreč / Firenze), naš glavni sponzor, na licu mjesta održao pravi profesionalni photo session. Za sve prisutne sudionike druženja izrađene su „papirnata“ (umjetnička) i digitalna verzija osobne fotografije namijenjena profesionalnoj upotrebi.
 
Tijekom programa, naša Suzana Dobrilović (Aktiva servis Poreč) bila je sretna dobitnica knjige Sve tajne harmoničnog vođenja prof. dr. Velimira Sriće, kojom je i dr. Srića želio dati svoj doprinos našem povratku i aktivnom djelovanju.
 
Događaj je sponzorirao i Tea shop Samovar iz Rijeke, tvrtka koja je život udahnula iznimno inspirativnoj poslovnoj priči o čaju i s čijim ćemo se predstavnicima imati prilike vrlo uskoro i družiti.
Za kraj… bilo je izuzetno zanimljivo i korisno, a mnogi poduzetnici koji su sudjelovali… već pitaju kad će slijedeći BSD!


Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija