O klubu


BDM Club je poslovna zajednica inovativnih i kreativnih malih i srednjih poduzetnika, kroz koju njezini članovi dijele
4 vrste poslovnih iskustava:
 
  1. iskustvo umrežavanja (sustavnog stvaranja i održavanja dugoročnih kvalitetnih poslovnih odnosa, s ciljem razmjene iskustva i informacija te jačanja vlastite prisutnosti na tržištu),
  2. iskustvo zajedničkog učenja (s posebnim naglaskom na usvajanje menadžerskih znanja),
  3. iskustvo stručnih putovanja (s ciljem upoznavanja najbolje svjetske poslovne prakse,
  4. iskustvo Business Speed Datinga


"Umrežavanje (ili networking) danas je jedna od najvažnijih mudrosti poslovnog uspjeha. Valja biti umrežen, kretati se u pravim sredinama, družiti se s pravim ljudima, imati veze na pravim mjestima.

Druženje s najboljima čini i nas boljima, izlaže nas izazovima, podiže kriterije, daje prigodu za napredovanje, izlaže nas poticajnim iskustvima i najvrednijim informacijama, izoštrava nam instinkte. Od takvih kontakata uvijek ćemo imati koristi. Umrežavanje je jedan od najboljih i najugodnijih način da se poslovni ljudi povezuju i lakše postižu svoje ciljeve.

Sve to misao je vodilja BDM Cluba, jednog od najboljih poslovnih klubova u Hrvatskoj i regiji. Ponosan sam biti njihov počasni član i iz osobnog iskustva mogu potvrditi da su od početka na pravom putu. BDM Club predstavlja pionirski putokaz za male i srednje poduzetnike ne samo u Istri nego i šire."
 
prof. dr. Velimir Srića, počasni član BDM Cluba

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija