Josip Šabić

IT


Josip Šabić iz Zagreba.
Vlasnik i direktor informatičke tvrtke Exactum IT d.o.o.
 
Prije upuštanja u izazove rada u realnom sektoru, iskustvo je stjecao radeći u manjim domaćim tvrtkama, ali i u jednoj međunarodnoj korporaciji, na taj način spoznavši informatičke potrebe širokog kruga korisnika.
 
Bogato iskustvo se temelji na preko dvadeset godina rada u informatičkoj djelatnosti, prvo vrijeme na poslovima razvoja softvera, a zatim na održavanju same informatičke opreme, prvenstveno opreme kritične za rad poslovnog okruženja (poslužitelji, sustavi za pohranu podataka i slično). Projektna iskustva stečena na mnogim domaćim i međunarodnim projektima, uz relevantne certifikate dobivene od strane vodećih svjetskih tvrtki iz informatičke domene dodatno su obogatili to iskustvo, dok na kontinuirano unaprjeđivanje znanja više gleda kao na izazov, a ne samo kao na potrebu.
 
BDM Club smatra mjestom gdje mnogi poslovni subjekti susreću relevantne poslovne informacije, te umrežavanjem, kao bitnom i primarnom misijom kluba, ojačavaju svoje, ali i pozicije svih nas u lokalnom i globalnom poslovnom okruženju.

Život kluba

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra