Josip Šabić

IT


Josip Šabić iz Zagreba.
Vlasnik i direktor informatičke tvrtke Exactum IT d.o.o.
 
Prije upuštanja u izazove rada u realnom sektoru, iskustvo je stjecao radeći u manjim domaćim tvrtkama, ali i u jednoj međunarodnoj korporaciji, na taj način spoznavši informatičke potrebe širokog kruga korisnika.
 
Bogato iskustvo se temelji na preko dvadeset godina rada u informatičkoj djelatnosti, prvo vrijeme na poslovima razvoja softvera, a zatim na održavanju same informatičke opreme, prvenstveno opreme kritične za rad poslovnog okruženja (poslužitelji, sustavi za pohranu podataka i slično). Projektna iskustva stečena na mnogim domaćim i međunarodnim projektima, uz relevantne certifikate dobivene od strane vodećih svjetskih tvrtki iz informatičke domene dodatno su obogatili to iskustvo, dok na kontinuirano unaprjeđivanje znanja više gleda kao na izazov, a ne samo kao na potrebu.
 
BDM Club smatra mjestom gdje mnogi poslovni subjekti susreću relevantne poslovne informacije, te umrežavanjem, kao bitnom i primarnom misijom kluba, ojačavaju svoje, ali i pozicije svih nas u lokalnom i globalnom poslovnom okruženju.

Život kluba

21. stu

U četvrtak 16.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su svoju drugu...

10. stu

U četvrtak 09.11.2017. godine članovi BDM Cluba održali su uvodnu...

03. stu

"Vođenje businessa u III mileniju" ciklus je od 25 jednosatnih radionica...

03. kol

Nakon kratke stanke od radionica i ostalih aktivnosti, članovi BDM Cluba...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra