Josip Šabić

IT


Josip Šabić iz Zagreba.
Vlasnik i direktor informatičke tvrtke Exactum IT d.o.o.
 
Prije upuštanja u izazove rada u realnom sektoru, iskustvo je stjecao radeći u manjim domaćim tvrtkama, ali i u jednoj međunarodnoj korporaciji, na taj način spoznavši informatičke potrebe širokog kruga korisnika.
 
Bogato iskustvo se temelji na preko dvadeset godina rada u informatičkoj djelatnosti, prvo vrijeme na poslovima razvoja softvera, a zatim na održavanju same informatičke opreme, prvenstveno opreme kritične za rad poslovnog okruženja (poslužitelji, sustavi za pohranu podataka i slično). Projektna iskustva stečena na mnogim domaćim i međunarodnim projektima, uz relevantne certifikate dobivene od strane vodećih svjetskih tvrtki iz informatičke domene dodatno su obogatili to iskustvo, dok na kontinuirano unaprjeđivanje znanja više gleda kao na izazov, a ne samo kao na potrebu.
 
BDM Club smatra mjestom gdje mnogi poslovni subjekti susreću relevantne poslovne informacije, te umrežavanjem, kao bitnom i primarnom misijom kluba, ojačavaju svoje, ali i pozicije svih nas u lokalnom i globalnom poslovnom okruženju.

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija