O klubu


BDM Club je poslovna zajednica inovativnih i kreativnih malih i srednjih poduzetnika, kroz koju njezini članovi dijele 4 vrste poslovnih iskustava:
 
  1. iskustvo umrežavanja (sustavnog stvaranja i održavanja dugoročnih kvalitetnih poslovnih odnosa, s ciljem razmjene iskustva i informacija te jačanja vlastite prisutnosti na tržištu),
  2. iskustvo zajedničkog učenja (s posebnim naglaskom na usvajanje menadžerskih znanja),
  3. iskustvo stručnih putovanja (s ciljem upoznavanja najbolje svjetske poslovne prakse,
  4. iskustvo društveno odgovornog ponašanja (i odgovornosti prema široj zajednici)


"Umrežavanje (ili networking) danas je jedna od najvažnijih mudrosti poslovnog uspjeha. Valja biti umrežen, kretati se u pravim sredinama, družiti se s pravim ljudima, imati veze na pravim mjestima.

Druženje s najboljima čini i nas boljima, izlaže nas izazovima, podiže kriterije, daje prigodu za napredovanje, izlaže nas poticajnim iskustvima i najvrednijim informacijama, izoštrava nam instinkte. Od takvih kontakata uvijek ćemo imati koristi. Umrežavanje je jedan od najboljih i najugodnijih način da se poslovni ljudi povezuju i lakše postižu svoje ciljeve.

Sve to misao je vodilja BDM Cluba, jednog od najboljih poslovnih klubova u Hrvatskoj i regiji. Ponosan sam biti njihov počasni član i iz osobnog iskustva mogu potvrditi da su od početka na pravom putu. BDM Club predstavlja pionirski putokaz za male i srednje poduzetnike ne samo u Istri nego i šire."
 
prof. dr. Velimir Srića, počasni član BDM Cluba

Život kluba

09. ožu

Od subote 04. ožujka do ponedjeljka 06. ožujka 2017. održan je u Milanu...

07. ožu

Hotel Velanera u Šišanu bio je domaćin drugog po redu međunarodnog...

21. vel

Kako izgleda kad se na jednom mjestu okupe deseci vrhunskih kuhara, pizza...

09. vel

U četvrtak, 02.02.2017. godine održano je u prostorima BDM Cluba u Poreču...

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra