Imanje Prašćari d.o.o.

Iznajmljivanje kuća, ovčarstvo, maslinarstvo

Imanje Prašćari d.o.o.

Prašćari 13, 52463 Višnjan Telefon. +385 91 5284 463 Mail. Web. villas-prascari.com

Tko smo?


Autentično istarsko imanje s originalnim kućama, uređeno samo za vas, pruža nezaboravno iskustvo spokoja, opuštanja te duh prošlog vremena. Skriveno od gužve i vreve, okruženo prirodom i bujnim  zelenilom, imanje Prašćari je zasigurno najbolji izbor za vaš odmor u Istri.
 
Vile Prašćari su uređene i dizajnirane kako bi zadovoljile i najzahtjevnije goste. Pazilo se na svaki detalj, od nijansi boja do posteljine, namještaja, posuđa i slika. Kupanje u velikom bazenu usred zelenila i pod zvijezdama pruža jedan prekrasan vid luksuza.
 
Imanje Prašćari je okruženo prostranim zelenim poljima, vinogradima i maslinicima koji su obrubljeni gustom šumom. Na imanju možete susresti konje, ovce, krave i ostale životinje o kojima se brine nekolicina radnika. Sve to stvara idiličnu sliku seoskog života u Istri, a opet, tako je blizu mora.
 
Rustikalne grede na stropu, zid od originalnog istarskog kamena te prirodni podni materijali predstavljaju samo nekoliko obilježja unutarnjeg uređenja. Igra svjetla i sjene, kao i pažljivo odabrani detalji, odražavaju veliku brigu i pažnju u svakome kutku kuće. Duh prošlog vremena i najnovija tehnologija nude mnogo više od ugodnog odmora.
 
Domaća hrana, vino i maslinovo ulje, izbor šparuga, boškarin, kao i specijaliteti od tartufa sačinjavaju dodatnu ponudu u kojoj možete uživati u obližnjim konobama dok istražujete okolicu. Možete ići u vožnju biciklom ili u duge šetnje kroz ovo slikovito istarsko zelenilo ili otkrivati susjedne obalne gradove, kao i čarolije noćnog života.
 

Galerija


 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija