Concettino, vl. Marino Pilato i Klaudija Radovan

Pekarski obrt

Concettino, vl. Marino Pilato i Klaudija Radovan

Glagoljaška ulica 12, 52440 Poreč Telefon. +385 52 434 668 Fax. +385 52 434 292 Mail. Web. concettino.hr

Tko smo?


Pekara i slastičarna "Concettino" posluje od 1991. godine, a njeno djelovanje rezultat je obiteljske tradicije koju su zajedničkim snagama razvili brat i sestra.

Od samog početka, obrt se širio u skladu s potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku kvalificiranih djelatnika. Danas je izrastao u suvremeno organiziran proizvodno-prerađivački sustav koji udovoljava svim zahtjevima i potrebama tržišta.

Visoku razinu kvalitete jamči poseban laboratorijski nadzor cjelokupnog tehnološkog procesa.
Izuzetan trud pridajemo izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprijekornom održavanju sredstava za rad koja prolaze zahtjevne kriterije zdravstvene ispravnosti pri proizvodnji te naposljetku redovito ulažemo u modernizaciju transportnih sredstava.

Pekara „Concettino” posjeduje dva proizvodna pogona u kojima je zaposleno od 35 stalno zaposlenih, do 50 djelatnika sezonskog karaktera: pekara, slastičara, dostavljača, trgovaca, tehnologa itd.

Proizvodi se na tržište plasiraju putem suradnje s 80-ak veleprodaja te kroz devet maloprodajnih centara u vlasništvu Concettina, a dostavlja ih 6 dostavnih vozila.
U ponudi imamo preko 30 vrsta kruha, 30 vrsta peciva, 80-tak vrsta kolača i torti te se konstantno prilagođavamo željama kupaca ne bi li na taj način uljepšali njihovu svakodnevnicu i posebne trenutke.

Vrlo važan dio našeg poslovanja je i takozvani „zdravi asortiman”, u kojem vodimo brigu o proizvodnji zdravih, bioloških namirnica – kako kruha i peciva, tako i kolača i slastica koji ne sadrže teške i masne sastojke te nepotrebne aditive, stoga su adekvatni i za dijabetičare.
Zahvaljujući konstantnoj želji za usavršavanjem, redoviti smo sudionici sajmova i seminara diljem Hrvatske, Italije, Austrije, Francuske, pa čak i daleke Kine.

 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija