Adriatic Wave d.o.o.

Iznajmljivanje i leasing plovnih prijevoznih sredstava

Adriatic Wave d.o.o.

N. Tommaseo 11, 52210 Rovinj Telefon. + 385 98 917 3629 Mail. Web. adriaticwave.com

Tko smo?


Tvrtku Adriatic wave d.o.o. osnovali su Gimmy Valente i Mario Cakar, koji imaju dugogodišnje iskustvo na tržištu jahti i charter poslovanju, još od godine 1997. te imaju licencu Absolute Yachts od 2004. Naša prisutnost na obalama Jadranskog mora, kao i ona povijesna, je također rasprostranjena. Prisutni smo na sljedećim lokacijama:
 
Rovinj i Vrsar u Hrvatskoj, u predivnoj Istri, nekoliko kilometara od otoka Dalmacije, s poslovnim uredima i tehničkom podrškom za sve ljubitelje mora.
 
U gradu Lignano Sabbiadoro (UD), najpoznatijem odmaralištu na sjevernom Jadranu, u luksuznom uredu u blizini luke, smješteno je poslovno i upravno sjedište, gdje će Vam visoko kvalificirani zaposlenici pomoći u pronalasku novog ili korištenog broda koji najbolje odgovara Vašim potrebama.
 
U gradu Marina di Ravenna, u novoj luci Marinara, naći ćete naš ured i uslugu te će Vam naše osoblje biti pri ruci u odabiru i upravljanju Vašeg sljedećeg broda.
 
Chiogga (Venecija), ˝Mala Venecija˝, jedinstvena u svojoj povijesti i geografiji, gdje za Vas možemo pripremiti sljedeće: vezove, skladištenje, uslugu, pribor za montažu, što će sve biti obavljeno od strane zaposlenika vrhunskih vještina.
 
Na cijelom Sredozemlju možemo Vam garantirati pomoć i podršku zahvaljujući profesionalnim suradnicima.
 
Diljem svijeta postoji puno sretnih vlasnika brodova, koji se uvijek oslanjaju na našu strast i uslužnost. A sada možemo našim klijentima ponuditi dobre poslove što se tiče nekretnina na Jadranskoj obali.
 
Tim Adriatic wave-a je Vaš savršeni partner, pouzdan i profesionalan!
 

Galerija 

Gdje smo? 

Mapa

Odaberite regiju na karti i pogledajte sve naše članove

Istra

Život kluba

17. svi

U utorak, 15.05.2018. godine održano je za članove BDM Cluba predavanje na...

20. vel

11. radionicu iz ciklusa "Vođenje businessa u III mileniju" [link] ,...

13. vel

Članovi BDM Cluba održali su u 2018. godini već 3 radionice na temu...

28. pro

Svoju posljednju, sedmu po redu, ovogodišnju radionicu iz ciklusa...

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila najbolje korisničko iskustvo. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Više informacija